понеділок, 27 вересня 2010 15:43

Кирил Фесенко прийняв пропозицію "Юти"

Кирил Фесенко прийняв пропозицію "Юти"
Український центровий Кирило Фесенко погодився підписати новий контракт з "Ютою", остаточно відхиливши пропозицію "Х"юстона".

Кирило Фесенко підпише з "Ютою" новий річний контракт. За цей сезон український баскетболіст заробить близько мільйона доларів. Довгий час на українця претендував "Х"юстон", але в результаті українець так і не зміг домовиться з техаським клубом про контракт і прийняв пропозицію "Юти".

Нагадаємо, що в минулому сезоні Фесенко зіграв в 49 матчах регулярного чемпіонату і 9 зустрічах плей-офф. У середньому за гру регулярного чемпіонату він набирав 2,6 очки і робив 1,8 підбори.

Тим часом, український баскетболіст Сергій Гладир став переможцем конкурсу триочкових кидків, що проходив у рамках Суперкубка Іспанії.

Український легіонер "Манреси" здолав кваліфікацію, півфінал і у фіналі "перестріляв" американця Джиммі Бейрона - 21:19.

За перемогу в конкурсі "далекобійників" Гладир отримав 4 тис. євро. До речі, минулого року гравець збірної України також брав участь в цьому змаганні, але тоді перемогти не зумів.
За матеріалами Турнир, Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Кирил Фесенко прийняв пропозицію "Юти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі