пʼятниця, 04 грудня 2009 13:39

Кімі Райкконен проміняв Формулу-1 на ралі

Кімі Райкконен проміняв Формулу-1 на ралі

Після багатомісячних спекуляцій нарешті сталі відомі плани Кімі Райкконена на майбутній рік. Як повідомляється в офіційному прес-релізі Citroen, фін проведе сезон-2010 в світовому чемпіонаті з ралі, виступаючи в молодіжній команді французького концерну.

Як відомо, в основній команді Citroen Total наступного року знову виступатимуть Себастьян Льоб і Дані Сордо. Для Райкконена ж і ще одного новачка Себастьяна Ож"є передбачені місця в команді Citroen Junior, створеній у співпраці з відомим брендом Red Bull. Штурманом Кімі буде Кай Ліндстрем, який вже виступав з ним у торішніх гонках.

Молодіжна команда виступатиме в точності на таких же Citroen C4 WRC, як і основний склад Citroen Total, але календар WRC для неї буде скорочений на одну гонку - ралі в Новій Зеландії.

Кімі Райкконен заявив журналістам, що давно мріяв виступати в ралі і дуже радий, що підписав річний контракт з чемпіонською командою. "Я з нетерпінням чекаю перших тестів і гонок", - сказав він.

За матеріалами Autonews

Зараз ви читаєте новину «Кімі Райкконен проміняв Формулу-1 на ралі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі