субота, 19 січня 2008 17:22

Кіган не ображається на Оуена і довіряє йому капітанську пов"язку

Головний тренер "Ньюкасла" Кевін Кіган сказав, що на суботній матч проти "Болтона" з капітанською пов"язкою вийде Майкл Оуен. Колишній лідер "сорок" Жеремі на сьогодні знаходиться на Кубку Африки, і новий наставник англійського клубу вирішив, що нападаючий буде ідеальною заміною камерунцю.

Нагадаємо, що керівництво "Ньюкасла" було готове продати Оуена через погані стосунки між ним і Кіганом. Форвард і наставник працювали один з одним в національній збірній, після чого футболіст в "Автобіографії" дозволив собі кілька критичних зауважень на адресу фахівця.

"Майкл гратиме і вийде на поле в ролі капітана. Він не тільки хороший футболіст, але і лідер команди. Я знаю, що журналісти знайшли щось скандальне в його книзі. Але люди, які знають мене особисто, можуть підтвердити, що я не звертаю уваги на подібні речі", - заявив керманич "сорок".

"Спорт-Експрес"
Зараз ви читаєте новину «Кіган не ображається на Оуена і довіряє йому капітанську пов"язку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі