понеділок, 11 жовтня 2010 17:10

КХЛ змушує тренерів носити краватки

КХЛ змушує тренерів носити краватки
Континентальна хокейна ліга (КХЛ) винесла суворе попередження московському "Спартаку" за відсутність краваток у тренерів команди, повідомляє офіційний сайт ліги. Порушення було допущено 9 жовтня під час виїзного матчу регулярного чемпіонату проти чеховського "Вітязя", коли "Спартаком" вперше керував новий тренерський штаб.

Московська команда залишилася без головного тренера 8 жовтня, коли з цієї посади був звільнений Мілош Ржига. Тимчасово виконуючим обов'язки наставника став Андрій Яковенко. У матчі з "Вітязем" він і його помічники знаходилися на лавці запасних без краваток.

Регламент КХЛ зобов'язує тренерів носити піджак, брюки, сорочку і краватку не тільки під час матчу, але і на розминці, і на післяматчевій прес-конференції. На сайті КХЛ наголошується, що "Спартак" відбувся попередженням тільки тому, що новий тренерський штаб проводив свій перший матч.

У грі з "Вітязем" "Спартак" здобув перемогу з рахунком 4:2. У турнірній таблиці Західної конференції спартаківці ділять восьме-десяте місце з ЦСКА та "Атлантом". Всі три команди набрали по 14 очок, але у "Спартака" на один матч більше, ніж у ЦСКА, і на два більше, ніж в "Атланта".
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «КХЛ змушує тренерів носити краватки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі