вівторок, 13 листопада 2007 13:15

Кержаков: виграємо навіть у 13 ізраїльтян

Нападаючий збірної Росії Олександр Кержаков заявив, що у Англії немає жодних шансів на попадання у фінальний турнір Євро-2008. У родоначальників футболу залишаються примарні надії на вихід з відбірної групи, оскільки їх доля залежить від результату матчу Ізраїль - Росія. Форвард російської команди завірив, що він і його партнери зроблять все для перемоги в Рамат-Гані, повідомляє championat.ru.

- Боюся, що у Англії не залишилося шансів на попадання на Євро-2008. Ми свого вже не упустимо і отримаємо перемогу в Ізраїлі. Команда відправляється за перемогою і, упевнений, ми її отримаємо. Адже після матчу з Англією поєдинок з Ізраїлем для нас буде схожий на фінал. Ми не маємо права на помилку. Збірна Ізраїлю не сильніша за нас, і в московській грі їм просто пощастило. Тому ми повинні виграти на їх полі, навіть якщо нам протистоятиме тринадцять гравців, - наводить слова Кержакова видання The Sun.

Зараз ви читаєте новину «Кержаков: виграємо навіть у 13 ізраїльтян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі