пʼятниця, 12 жовтня 2007 13:21

Кержаков: "Готовий розривати оборону Англії весь матч"

Форвард збірної Росії Олександр Кержаков перед матчем із збірною Англії підкреслив, що він готовий провести на полі весь матч.

"Я в хорошій формі і готовий грати. Цілком здатний розривати оборону збірної Англії всі 90 хвилин", – відзначив Кержаков в інтерв"ю виданню "Спорт-Експрес".

Нападаючий відзначив, що московська погода навряд чи дасть росіянам якусь перевагу, на відміну від штучного поля.

"Наша команда більш адаптована до гри на синтетичному полі, ніж англійці. Особисто для мене жодних проблем не буде. Я можу грати і на штучному полі, і на натуральному", – сказав форвард "Севільї".

Він також прокоментував продовження Гусом Хіддінком контракту з РФС.

- Головне, щоб у нашої збірної були результати. Якщо вони будуть, значить, РФС зробив правильний вибір. Мені здається, передумови до того, що результати будуть, є: прогрес помітний, у збірної з"являється гра, глядачі прагнуть йти на футбол у виконанні національної команди. У всьому цьому – заслуга тренера. Отже продовження контракту з Хіддінком – добре обдумане рішення. Досягнута угода – певний крок вперед, – висловив свою думку Кержаков.

Зараз ви читаєте новину «Кержаков: "Готовий розривати оборону Англії весь матч"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі