середа, 25 червня 2008 18:16

Керівник турецького футболу принесе в жертву 1111 баранів

Голова Федерації футболу Туреччини Хасан Доган пообіцяв принести в жертву 1111 баранів у разі перемоги національної команди в півфінальному матчі Євро-2008 зі збірною Німеччини, повідомля РІА "Новости" з посиланням на турецькі ЗМІ. Зустріч відбудеться 25 червня в швейцарському Базелі. Початок гри - в 21:45 за київським часом.

Доган відзначив, що турецька збірна випробовує складнощі у зв"язку з травмами і дискваліфікацією гравців. Перед матчем з німцями у розпорядженні наставника команди Фатіха Теріма залишилися тільки 14 футболістів.

Доган також виступив із зверненням до уболівальників з проханням мирно святкувати можливий успіх і не вступати в зіткнення з німецькими фанатами. Нагадаємо, під час святкування перемоги турок у в 1/4 фіналу Євро-2008 над Хорватією помер житель турецького міста Газіантеп. Він отримав смертельне поранення в результаті святкової стрілянини з вогнепальної зброї.

Букмекери вважають турецьку команду безумовним аутсайдером майбутнього півфіналу. Гравці на біржі ставок оцінюють вірогідність виходу турків у фінал менш ніж в 20 відсотків.

Зараз ви читаєте новину «Керівник турецького футболу принесе в жертву 1111 баранів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі