вівторок, 22 грудня 2009 11:41

Керівництво "Ювентуса" поставило ультиматум тренеру

Керівництво "Ювентуса" поставило ультиматум тренеру

Керівництво туринського футбольного клубу "Ювентус" поставило ультиматум головному тренеру команди Чіро Феррарі. Феррару буде звільнено з посади, якщо "Ювентус" невдало проведе два найближчі матчі чемпіонату Італії - з "Пармою" 6 січня 2010 року і з "Міланом" 10 січня. Про це повідомляє ESPN.

Точні умови відставки Феррари не називаються. Не зрозуміло, чи збереже тренер свій пост, якщо "Ювентус" виграє тільки одну з двох ігор або зіграє обидва матчі внічию.

У 17 матчах чемпіонату Італії сезону-2009/10 "Ювентус" набрав 30 очок і розташувався на третьому місці в турнірній таблиці. Від лідера - міланського "Інтера" - туринський клуб відстає на дев"ять очок. У "Мілана", що займає друге місце, - 31 очко в 16 зустрічах.

"Ювентус" програв два останні матчі чемпіонату Італії - "Барі" (1:3) та "Катанії" (1:2), а також вибув з розіграшу Ліги чемпіонів, зайнявши третє місце у своїй групі. За даними італійських ЗМІ, в тому випадку, якщо Феррару буде звільнено, посаду тренера "Ювентуса" може зайняти наставник збірної Росії Гус Хіддінк.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Керівництво "Ювентуса" поставило ультиматум тренеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі