четвер, 10 квітня 2008 14:54

Керівництво "Бірмінгема" підозрюють у шахрайстві

Співробітники відділу по боротьбі з економічними злочинами лондонської поліції заарештували фінансового директора клубу "Бірмінгем" Карен Бреді і одного зі співвласників клубу - Девіда Саллівана.

39-річну Бреді і 59-річного Саллівана підозрюють у корупції: змові з метою здійснення шахрайства і фальсифікації фінансової звітності. За даними TheGuardian, справа стосується трансферу гравця Аліу Сіссе, яким у 2004 році "Бірмінгем" поступився "Портсмуту" за 400 тисяч фунтів стерлінгів.

Після допиту Карен Бреді і Девіда Саллівана відпустили під заставу, ніяких звинувачень їм пред"явлено не було. Повідомляється, що разом з Бреді і Салліваном було заарештовано ще сім чоловік, яких згодом також відпустили під заставу.

За даними телеканалу SkyNews, Карен Бреді зайняла посаду фінансового директора BirminghamCity у 1997 році після розміщення акцій клубу на біржі. Вона також є головою музичного рок-журнала "Kerrang!" і входить в раду директорів телеканалів Channel 4 і SportEngland.

Мультимільйонер Девід Салліван раніше був власником газети TheDailySport і TheSundaySport. Клубом "Бірмінгем" він володіє разом з братами Девідом і Ральфом Голд.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Керівництво "Бірмінгема" підозрюють у шахрайстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі