понеділок, 03 листопада 2008 15:26

Керівництво латвійського клубу підозрює своїх гравців у змові

Керівництво латвійського клубу "Віндава" запідозрило своїх футболістів в змові і грі на тоталізаторі. Адміністрація клубу виступила із заявою про початок службового розслідування із цього приводу.

"На час службового розслідування з посади головного тренера футбольного клубу "Віндава" усунений Андрій Лапса. Службове розслідування проводиться також у відношення декількох гравців футбольного клубу. Таке рішення керівництвом ФК "Віндава" ухвалила після підозр в змові окремих гравців команди та їх участі в грошовому тоталізаторі.

До закінчення розслідування прізвища цих гравців не розголошуватимуться. Але, якщо доведуть їхню винну, будуть прийняті найжорсткіші дисциплінарні заходи.

Вся команда і керівництво ФК "Віндава" приносять вибачення вболівальникам з приводу можливої неспортивної поведінки окремих гравців команди. Керівництво клубу обіцяє зробити всі заходи, щоб підозри в нечесній грі надалі ні у кого не виникали", - говориться в заяві.

sovsport

Зараз ви читаєте новину «Керівництво латвійського клубу підозрює своїх гравців у змові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі