субота, 23 квітня 2011 11:57

"Казахстан та Україна мають однакові шанси на перемогу"

"Казахстан та Україна мають однакові шанси на перемогу"

Національні збірні Казахстану та України мають однакові шанси на перемогу у головному матчі чемпіонату світу з хокею у першому дивізіоні. Про це "Gazeta.ua" розповів нападаючий збірної Естонії та жлобинського "Металурга" Андрій Макров. Хокеїст забив дві шайби у ворота українців у четвертому матчі турніру. Господарі виграли з рахунком 5:2.

"Так вийшло, що матчі проти України та Казахстану були для нас найкращими на турнірі на даний момент. Думаю, вони нас трохи недооцінили - каже Андрій. - В обох команд однакові шанси на перемогу, обидві збірні мають у своєму розпорядженні хороших голкіперів. Обом буде дуже важко. Згоден зі словами Олександра Матерухіна, який сказав, що програє той, у кого буде більше вилучень. У збірній України більше досвідчених гравців, ніж у Казахстану."

Збірна Естонії програла всі матчі турніру. В суботу підопічні Дмитра Медведєва зіграють з командою Литви, ще одним аутсайдером чемпіонату світу. Переможець протистояння залишиться у першому дивізіоні.

"Настрій нормальний. Нічого такого не сталося. Всі розуміють наші сили і силу збірних України та Казахстану. Погано буде, якщо програємо в суботу. Збірна Литви нічим нас не переважає. Там грають напівпрофесіонали і кілька гравців з професійних клубів.

Раніше у нас було більше досвідчених гравців і перед нами ставили серйозні завдання. Наприклад, зайняти місце у трійці призерів. Зараз, якщо реально дивитися на сили команд, то наше завдання залишитися у першому дивізіоні. Також важливо награти склад. У збірній грають кілька молодих хокеїстів. Вони на лід ще в масках виходять. Один взагалі вперше виступає за збірну".

Макров задоволений рівнем організації турніру у Києві і кількістю глядачів на трибунах Палацу спорту.

"Враження від чемпіонату тільки хороші. Для хокеїстів все добре організовано. Глядачі біль-менш ходять на матчі, навіть на наші поєдинки, які ми граємо о 13:30. Все добре."

Матч збірних Литви та Естонії відбудеться сьогодні о 12:30. Україна з Казахстаном зіграють о 19:30.

Зараз ви читаєте новину «"Казахстан та Україна мають однакові шанси на перемогу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі