пʼятниця, 22 квітня 2011 10:22

Казахського футболіста довічно відлучили від футболу

Казахського футболіста довічно відлучили від футболу

Масова бійка в Алма-Аті в матчі 7-го туру чемпіонату Казахстану серед дублерів між "Кайратом" та астанінським "Локомотивом" спричинила за собою серйозні санкції з боку контрольно-дисциплінарного комітету національної федерації футболу.

Ознайомившись з відеоматеріалом інциденту, КДК зарахував обом командам поразки з рахунком 0:3, наклав грошові штрафи і дискваліфікував гравців, які найбільше відзначилися, на 4 і 5 ігор.

Найсуворіше покарання застосовано до футболіста "Кайрата" Армана Масімжанова: за порушення поза ігрового моменту (нанесення суперникові удару із реальною загрозою заподіяння шкоди життю і здоров'ю) йому довічно заборонено займатися діяльністю, пов'язаною з футболом.

Раніше повідомлялося, що один з провідних гравців футбольної команди "Хайр" з міста Вахдат вищого футбольного дивізіону Таджикистану Парвіз Турсунов не був допущений до матчів у новому сезоні через свою бороду.

Зараз ви читаєте новину «Казахського футболіста довічно відлучили від футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі