понеділок, 08 жовтня 2007 18:23

Кате став помічником Гранта в "Челсі"

Голландський футбольний клуб "Аякс" погодився на перехід свого головного тренера Хенка Тен Кате в "Челсі". У лондонському клубі наставник займе посаду помічника головного тренера Аврама Гранта. Із заяви, поширеної прес-службою "Аякса", витікає, що Тен Кате увійде до штабу "Челси" найближчим часом, повідомляє www.lenta.ru.

Вперше інформація про перехід голландського фахівця в англійський клуб з"явилася минулого тижня, проте її спростував сам Тен Кате. Виявилось, що головний тренер "Аякса" звернувся до керівництва амстердамської команди з проханням про дозвіл на перехід в "Челсі" і тепер отримав згоду.

Швидше за все, Тен Кате приєднається до лондонського клубу до наступного матчу "Челсі" в чемпіонаті Англії проти "Мідлсбро", який відбудеться 20 жовтня. Голландець стане другим асистентом головного тренера Аврама Гранта. В даний час єдиним помічником ізраїльтянина є Стів Кларк.

Хенк Тен Кате очолив "Аякс" травні 2006 року, підписавши контракт до кінця сезону-2007/08. За неповні півтора роки він встиг завоювати з цією командою два Суперкубки Нідерландів і Кубок країни - 2006/07. До переходу в "Аякс" Тен Кате працював помічником головного тренера "Барселони" Франка Райкарда, вигравши чемпіонат Іспанії і Лігу чемпіонів. 
Зараз ви читаєте новину «Кате став помічником Гранта в "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі