неділя, 14 вересня 2008 12:54

"Катанья" подарувала перемогу "Інтеру" забивши в свої ворота 2 голи

Два голи, які забили в свої ворота футболісти "Катаньі", допомогли міланському "Інтеру" здобути першу перемогу в чемпіонаті Італії за участі Жозе Моурінью.

Напередодні "Інтер" з рахунком 2:1 обіграв у Мілані "Катанью", причому авторами всіх трьох голів стали гравці "Катаньї". На 42-ій хвилині Джанвіто Плазматі вивів гостей вперед, через хвилину після навісу новачка Рікардо Куарежми м"яч зрикошетив у сітку воріт "Катаньї" від Джузеппе Маскари. Перед самою перервою був видалений інший новобранець "Інтеру" Салі Мунтарі, а на початку другого тайму власного голкіпера засмутив Крістіан Терліцці.

Моурінью очолював чемпіонів Італії влітку 2008 року. Португальський фахівець вже виграв з новим клубом трофей, вигравши Суперкубок Італії (по пенальті була знищена "Рома"), але дебютний матч в серії А Моурінью не дуже вдався - нічия 1:1 у Генуї з "Сампдорією".

Також у суботу "Рома" в гостях поступилася "Палермо" - 1:3.

Ще вісім матчів 2-го туру чемпіонату Італії, включаючи ігри "Мілана" та "Ювентуса", пройдуть 14 вересня.

"Новости Mail.ru"

Зараз ви читаєте новину «"Катанья" подарувала перемогу "Інтеру" забивши в свої ворота 2 голи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі