пʼятниця, 20 липня 2012 18:24

Кассано влетів на 15 тисяч доларів через ображених геїв

Кассано влетів на 15 тисяч доларів через ображених геїв
УЄФА покарав Кассано за образу геїв ФОТО: AFP

Нападник збірної Італії з футболу Антоніо Кассано оштрафований УЄФА на 15 000 доларів за дискримінаційні заяви під час чемпіонату Європи 2012 року. Про це повідомляє офіційний сайт організації.

У заяві на сайті УЄФА йдеться, що Кассано оштрафований за "заяву для преси, що містить ознаки дискримінації". Італійський футболіст має право протягом трьох днів подати апеляцію.

Увага УЄФА привернули слова Кассано, які він висловив після першого матчу групового турніру Євро-2012 з командою Іспанії. Відповідаючи на питання журналістів про присутність у складі збірної Італії гомосексуалістів, Кассано висловив сподівання, що в команді немає людей з нетрадиційною сексуальною орієнтацією.

Слова Кассано викликали невдоволення серед гей-активістів, які зажадали від УЄФА покарати футболіста. Пізніше сам нападник вибачився за свої висловлювання, пославшись на те, що його неправильно зрозуміли.

Збірна Італії дійшла до фіналу чемпіонату Європи, де поступилася команді Іспанії. Кассано взяв участь у шести матчах своєї команди на турнірі, забивши один гол.

Зараз ви читаєте новину «Кассано влетів на 15 тисяч доларів через ображених геїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі