середа, 03 грудня 2008 12:53

Касільяс відмовився від абсолютно рекордної зарплати в світі

Касільяс відмовився від абсолютно рекордної зарплати в світі

"Манчестер Сіті" не вдасться придбати воротаря "Реала" і збірної Іспанії Ікера Касільяса, не дивлячись на готовність клубу витратити на його трансфер рекордну для світового футболу суму, повідомляє Sky Sports з посиланням на іспанські ЗМІ. Власник "городян" група AbuDhabiUnitedGroup оголосила про намір витратити серйозні кошти на посилення складу. Влітку "Манчестер Сіті" провернув найкрупніший трансфер в історії Англії, заплативши "Реалу" за форварда збірної Бразилії Робінью 32,5 мільйонів фунтів стерлінгів.

Найдорожчим футболістом в світі до сьогодні залишається Зінедін Зідан, якого в 2001 році "Реал" придбав у "Ювентуса" майже за 50 мільйонів фунтів стерлінгів. У контракті Касільяса з мадридським клубом прописана сума відступних у розмірі 128 мільйонів.

За даними радіостанції CadenSer, "Сіті" були готові заплатити такі гроші, а самого воротаря зробити найбільш високооплачуваним гравцем у світі. Чемпіона Європи в Манчестері чекав річний оклад в 11 мільйонів фунтів стерлінгів, тобто 230 тисяч фунтів в тиждень. Проте Касільяс відкинув пропозицію "городян", тому в тих не виникла необхідність офіційно звертатися в "Реал".

Таких грошей тільки за гру в футбол у світі не отримує ніхто.

Зараз ви читаєте новину «Касільяс відмовився від абсолютно рекордної зарплати в світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі