вівторок, 30 вересня 2008 12:37

Касільяс у Росії знайшов свого батька

Сьогодні мадридський "Реал" прилетів до Санкт-Петербургу, щоб зустрітися з чемпіоном Росії "Зенітом" у другому турі Ліги чемпіонів. Після прильоту "Галактікос" поселився в одному з кращих п"ятизіркових готелів Північної столиці "Нєвський Палас".

Але без пригод у готелі не пройшло. До голкіпера королівського клубу та збірної Іспанії Ікеру Касільясу буквально кинувся кремезний чоловік, який прорвався через міліцейський кордон.

- Пропустіть мене, я його батько, - відбивався від міліціонерів чоловік.

Чоловік з криками, що він справжній батько легендарного воротаря, спробував обійняти свого сина, але в той момент, коли він майже добіг до Касільяса, його за руку схопили співробітники служби охорони та посадили в автомобіль.

Чоловік довго виривався та кричав услід своєму синові...

- Відпустіть мене до сина, Ікер моя дитина, я хочу розповісти йому всю правду. Хай знає, що Росія для нього не чужа країна і у нього тут є рідна кров...

Нам залишається тільки порадіти за Ікера. Якби це був його батько, то Касільяс ніколи не став би чемпіоном Європи. Виступаючи за збірну Росії, він залишався б в тіні Ігоря Акинфеєва та В"ячеслава Малафеєва. Швидше за все, Гус Хіддінк не взяв би кіпера на Євро.

"LIFE.RU"

Зараз ви читаєте новину «Касільяс у Росії знайшов свого батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі