неділя, 23 березня 2008 12:36

Касамайор нокаутував Катсідіса

У Кабазоні (штат Каліфорнія, США) пройшов вечір професійного боксу, в головному поєдинку якого володар тимчасового титулу WBO в легкій вазі 27-річний Майкл Катсідіс з Австралії провів поєдинок проти тимчасового чемпіона WBC в цій же вазі 36-річного кубинця Хоеля Касамайора.

Вже в першому раунді Касамайор двічі відправляв Катсідіса на настил рингу, проте той зумів вистояти і в подальших раундах навіть перехопити ініціативу. Австралієць безупинно йшов вперед, здійснюючи постійний тиск на Касамайора, і в шостому раунді вже він відправив свого суперника на підлогу, викинувши того за канати.

Проте Касамайор і не думав здаватися, використовуючи все своє вміння, щоб збити атакуючий настрій молодшого Катсідіса. У дев"ятому раунді рефері зняв очко з кубинського боксера за низькі удари, але вже в наступному, десятому раунді, Касамайор відправив австралійця на підлогу і поєдинок був зупинений.

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Касамайор нокаутував Катсідіса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі