четвер, 13 грудня 2007 10:51

Карвалью на найближчі п"ять років став гравцем "Інтеру"

Одна з головних зірок московського ЦСКА, 24-річний бразилець Даніель Карвалью, підписав вчора п"ятирічний контракт з італійським "Інтером". Армійський клуб залишив один з творців перемоги в Кубку УЄФА.

Розмови про те, що після закінчення сезону ЦСКА чекають великі зміни, ходили давно. Після того, як Валерій Газзаєв продовжив контракт з армійцями, стало ясно, що в команді навряд чи утримаються Вагнер Лав і Карвалью. Контракт Даніеля добігав до кінця. Президент ЦСКА Євген Гинер обіцяв, що після гри з "Фенербахче" вони сядуть за стіл переговорів, але Карвалью вже встиг підписати угоду з "Інтером".

У "Інтері" Карвалью почне грати не відразу. Щоб бразилець не просиджував без діла через обмеження на кількість футболістів, які не є громадянами Європейського Союзу, його, напевно, віддадуть в оренду. Переговори ведуться з "Пармою" і "Емполі". У "Інтер" екс-армієць повернеться влітку, інформує www.sportsdaily.ru.



Зараз ви читаєте новину «Карвалью на найближчі п"ять років став гравцем "Інтеру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі