вівторок, 24 квітня 2007 10:14

Карвалью і Баллак не зіграють з "Ліверпулем"

  З цієї трійки зіграє тільки Дрогба
З цієї трійки зіграє тільки Дрогба

Центральний захисник "Челсі" Рікардо Карвалью, 28 років, і півзахисник Міхаель Баллак, 30 років, не зможуть взяти участь півфінальному матчі Ліги Чемпіонів з "Ліверпулем" через травми, повідомляє championat.ru. Цю інформацію підтвердив наставник "синіх" Жозе Моурінью.

- Карвалью травмований, швидше за все, він не зіграє з "Ліверпулем". Баллак, мабуть, теж, я поки не знаю, що з ним, знаю тільки, що він не може навіть ходити по полю. Але з ним все вирішиться завтра, – оголосив Моурінью.

Замінити німецького півзахисника зможе Джон Обі Мікель – 19-річний нігерійський футболіст, який, на думку Моурінью, починає все міцніше закріплюватися в основному складі "Челсі".

- Легко навчити хлопчика всьому, коли у нього перед очима такі приклади. Ви коли-небудь бачили, щоб Лемпард спізнювався або Карвалью тренувався як-небудь? А чи може Джон Террі пропустити гру із-за незначного пошкодження? Отже мені легко працювати з такими відповідальними футболістами, – розповідає про свого юного півзахисника португалець.

- Я думаю, що Мікель – геній гри в центральній зоні. Він так легко поводиться з м"ячем, що на розум приходить тільки одне слово – "геніально". Він практично ніколи не втрачає м"яч і дуже легко грає в пас, йому потрібно всього один-два дотики. Завдяки йому "Челсі" завжди добре володіє м"ячем. У захисті він також постійно удосконалюється. Я думаю, він кращий на своїй позиції, – додав наставник "Челсі".

Через перебір жовтих карток не зіграє і ганец Майкл Ессьєн.

Зараз ви читаєте новину «Карвалью і Баллак не зіграють з "Ліверпулем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі