понеділок, 29 жовтня 2007 13:57

Карлос Білардо готовий очолити спорткомітет Буенос-Айреса

Карлос Білардо, тренер, який привів в 1986 році збірну Аргентини до перемоги на чемпіонаті світу, має намір спробувати свої сили в політиці, повідомляє www.eurosport.ru.

Білардо, більше відомий на батьківщині під прізвиськом Нарігон ("Великий Ніс"), в радіоінтерв"ю заявив, що недавно вибраний губернатор провінції Буенос-айреса Данієль Ськіолі запропонував йому очолити спорткомітет.

Білардо очолював збірну Аргентини в ті часи, коли в ній зіркою номер один був Дієго Марадона. У 1986 році південноамериканці виграли чемпіонат світу, а чотири роки опісля Карлос Білардо привів національну команду до срібних медалей Мундіаля-1990.

Білардо займався тренерською діяльністю до 2004 року. Його останнім місцем роботи був клуб "Естудіантес",  з яким він футболістом тричі вигравав Кубок Лібертадорес. В даний час Білардо працює на місцевому телебаченні.
Зараз ви читаєте новину «Карлос Білардо готовий очолити спорткомітет Буенос-Айреса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі