понеділок, 24 вересня 2007 10:44

Капранова: Сесіна більше заслуговувала на перемогу, ніж Безсонова

Росіянка Віра Сесіна більше заслуговувала на перемогу в абсолютній першості на чемпіонаті світу з художньої гімнастики, що проходить у Патрах, ніж українка Ганна Безсонова, яка у підсумку тріумфувала на змаганнях. Таку думку висловила бронзовий призер змагань у багатоборстві Ольга Капранова, повідомляє "Весь Спорт".
- Свою бронзову медаль я оцінюю як нормальний, прийнятний результат, - заявила Ольга Капранова. – Могло бути і краще, але перешкодили помилки у вправах з обручем і булавами. Не знаю навіть, чим їх пояснити, можливо, хвилюванням. Але звичайно, я б значно більше раділа своєму третьому місцю, якби на першому стояла теж наша російська гімнастка. Вважаю, Віра більш гідна перемоги в багатоборстві, ніж Ганна Безсонова. Їх останні вправи я не бачила, оскільки сама виступала, і не можу коментувати суддівство або щось ще. Це просто моя думка.

Ганну Безсонову та Віру Сесіну розділили всього 0,050 балу.

Зараз ви читаєте новину «Капранова: Сесіна більше заслуговувала на перемогу, ніж Безсонова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі