Ексклюзиви
пʼятниця, 03 жовтня 2008 13:18

Капітан збірної Іспанії з тенісу побоюється аргентинських уболівальників

Капітан збірної Іспанії з тенісу Еміліо Санчес боїться аргентинських уболівальників у фіналі Кубку Девіса, який пройде в Аргентині 21-23 листопада.

"Щоб виграти Срібну Салатницю, нам потрібно охолодити місцеву публіку", - цитує слова іспанського капітана EFE.

Санчес назвав "викликом" майбутній матч, тому що його команді належить протистояти не тільки гравцям на корті, але і багатотисячній армії аргентинських глядачів.

"Треба розуміти, що це не світова війна, а тенісний поєдинок. Світ не зруйнується, якщо програє та або інша команда", - відмітив капітан збірної Іспанії.

"Хоча, звичайно, у спорі за титул завжди присутні емоції, - продовжив він. - Буде таке відчуття, що у фіналі зіграють мільйони аргентинців та іспанців".

Коментуючи поки що не вирішене питання щодо місця проведення фіналу, Санчес виразив надію, що воно "вирішиться в найближчий час, щоб ми якнайшвидше почали підготовку, до вирішення логістичних питань".

"Нашим гравцям буде непросто, оскільки деяким з них належить відправитися до Аргентини з Шанхаю, де пройде підсумковий турнір серії "Мастерс", - додав капітан збірної.

"Новости Mail.ru"

Зараз ви читаєте новину «Капітан збірної Іспанії з тенісу побоюється аргентинських уболівальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути