четвер, 29 січня 2009 10:20

Капітан "Спартака" гратиме за "Вест Хем"

Опорний півзахисник московського "Спартака" Радослав Ковач, який в кінці сезону-2008 виконував функції капітана команди, перейде в англійський футбольний клуб "Вест Хем". Англійці візьмуть Ковача в оренду на півроку з правом повного викупу контракту гравця. Про це пише газета "Радянський спорт".

Після закінчення терміну оренди "Вест Хем" планує укласти з Ковачем трирічну угоду. Причиною, з якій англійський клуб не став купувати Ковача, стала неготовність "Вест Хема" відразу ж заплатити за трансфер гравця чотири мільйони євро. За даними видання, англійці мають намір зробити це літом 2009 року.

За словами 29-річного чеського футболіста, останнім часом у нього з"явилося декілька варіантів переходу. Зокрема, Ковачем цікавився шотландський "Селтік".

Півзахисник підкреслив, що головною причиною переходу в "Вест Хем" стало його бажання реалізувати себе в одному з провідних чемпіонатів Європи. За словами Ковача, його надихнув приклад Неманьї Відіча і Романа Павлюченка, які виїхали із "Спартака" до Англії і успішно виступають за свої нові клуби.

У чемпіонаті Росії 2008 року Ковач провів за "Спартак" 21 матч і забив два голи. Чеський футболіст увійшов до числа найкращих гравців команди за версією уболівальників "Спартака". У 23 матчах чемпіонату Англії сезону-2008/09 "Вест Хем" набрав 32 очки. У турнірній таблиці новий клуб Ковача займає восьме місце.

Зараз ви читаєте новину «Капітан "Спартака" гратиме за "Вест Хем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі