понеділок, 21 січня 2008 20:58

Капітан "Редінга" готовий на вбивство через футболку Кріштіану Роналду

Капітан "Редінга" Грем Мерті був першим, хто підбіг до зірки МЮ Кріштіану Роналду, щоб помінятися футболками після закінчення суботньої зустрічі команд. Отримавши від "другого Кантона", як вже називають португальського гравця, заповітну червону майку з номером 7, Мерті із задоволеною усмішкою на обличчі пішов у роздягальню.

Проте, поки він мився в душі, футболка таємничим чином зникла з підтрибунного приміщення стадіону "Редінга".

- Я пішов в душ, повертаюся - а футболки немає! Це хтось з клубу, точно вам говорю. Або гравець, або людина з штату працівників. У мене вже є підозрювані, - розповів капітан команди.

Мерті також погрозив жартівникові, який стягнув футболку, жорстокою розправою.

- Коли знайду, хто це зробив, - уб"ю! Ноги переламаю! Навіть розмовляти не стану, - бушував шотландський захисник.

Одноклубник Грема нападник Кевін Дойл вже порадив своєму капітанові в найближчий день подивитися оголошення на інтернет-аукціоні eBay - настільки зараз в ціні речі манкуніанця Роналду.

Внесли свій внесок до пошуків пропажі і журналісти Sun, розмістивши на сторінках газети оголошення "Знаєте, хто це зробив?", що пропонує читачам подзвонити на вказаний телефон або повідомити інформацію про злодія по електронній пошті.

Джерело: "Спорт.com.ua"
Зараз ви читаєте новину «Капітан "Редінга" готовий на вбивство через футболку Кріштіану Роналду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі