вівторок, 14 жовтня 2008 18:33

Капітан "Чорноморця" Віталій Руденко в цьому сезоні вже не зіграє

Як відомо, капітан "Чорноморця" Віталій Руденко зараз перебуває на лікарняному. Воротареві була зроблена операція в Німеччині, після чого він повернувся до Одеси, де продовжує курс лікування.

- Віталій, як ваше здоров"я, що говорять лікарі?

- Потрібний час. Поки результат лікування нормальний.

- Як пройшло лікування в Німеччині?

- Як такого лікування там особливо і не було, мене прооперували, були різні огляди, всього провів там близько 12 днів. Десь у кінці листопада поїду до Німеччини ще раз, тепер на відновлення. Тоді вже почну здійснювати пробіжки, кроси.

- Про терміни відновлення щось нове відоме?

- Поки говорять, що відновлення займе від 6 до 8 місяців. Багато що залежить від того, як організм сприйме лікування. Має значення, звичайно, де зробили операцію. Не хочу образити наших медиків в Україні або Росії, але в Німеччині, як я встиг помітити, вони на одне покоління попереду нас.

- Віталій, повертаючись у той матч з "Таврією", коли ви отримали травму на розминці, під час гри не посилили пошкодження?

- В принципі, мені б однак знадобилося хірургічне втручання. Такий у нас вид спорту. Варто або ні було тоді грати. Тренер завжди запитує: "Готовий або не готовий?". На той момент я вирішив грати. Ми заробили три очки, які, можливо, нам ще допоможуть. Сподіваюся, що це було не дарма.

- У тому матчі Ви не раз рятували команду, при цьому вже були травмовані, не відчували болі.

- Біль відчув тільки тоді, коли мене замінили. Коли перед пропущеним голом стрибнув, зрозумів, що грати більше не зможу. Під час гри м"язи розпалені, можна не відчувати біль на сто відсотків. Що трапилося, те трапилося. Потрібно пережити це і відновлюватися.

- Скільки матчів "Чорноморця" вдалося подивитися після повернення? Як команда виглядає не з воріт, а, можна сказати, з боку?

- Дивився всі матчі окрім гри з "Динамо". Ну, звичайно, остання гра з "Шахтарем" залишила осад, могли навіть виграти, були два хороші моменти. Нічию так точно заслуговували. В принципі, нехай "Шахтар" і володів перевагою, але забий ми гол у кінці, хлопці не стали б так розкриватися і не пропустили б.

- У плані гри команди не помітно поліпшень?

- У плані творення показовою була гра зі "Львовом", почали пресингувати з перших хвилин. Хоча я дивився по телевізору, але видно було, що перевага за нами.

champion

Зараз ви читаєте новину «Капітан "Чорноморця" Віталій Руденко в цьому сезоні вже не зіграє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі