вівторок, 11 грудня 2007 09:12

Капітан польської "Легії" Вукович у сфері уваги київського "Динамо"

За інформацією польського видання "Sport" київське "Динамо" цікавиться лідером і капітаном варшавською "Легії" Александаром Вуковичем.

Місцеві журналісти повідомляють, що скаут киян, нарівні з "шпигунами" двох неназваних російських клубів, проглядали матч 17-го туру, в якому "Легія" обіграла удома "Гурник" - 2:0.

Зараз варшавський клуб займає друге місце в чемпіонаті, а центральний півзахисник Вукович демонструє дуже якісний футбол.

Зарплата колишнього гравця молодіжної збірної Сербії складає $ 220 тисяч в рік, а контракт закінчується 30 червня 2009 року.

- Вуко дуже зацікавлений цією увагою. А хто б не зацікавився, якщо там зможуть платити в три рази більше - недвозначно висловився агент Александара Цезарій Кухарський.

Вуковичу 28 років, він вихованець боснійського клубу "Борац" з Банья-Лука. Далі в його кар"єрі був "Партизан", "Міліционар", "Легія", грецький "Ерготеліс" і знову повернення в "Легію". За польську команду він провів 140 матчів і забив 10 голів, повідомляє www.sport.com.ua.
Зараз ви читаєте новину «Капітан польської "Легії" Вукович у сфері уваги київського "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі