вівторок, 12 травня 2020 10:25

Капелло заступився за Мальдіні та Бобана, яких звільнили з "Мілану"

Капелло заступився за Мальдіні та Бобана, яких звільнили з "Мілану"
Фабіо Капелло двічі тренував "Мілан". Фото: Reuters

Легендарний італійський тренер Фабіо Капелло заступився за Паулу Мальдіні та Звоніміра Бобана, яких звільнили з "Мілану".

Після завершення кар'єри, легенди "Мілана" залишилися працювати на адміністративних посадах в клубі. Мальдіні став спортивним директором, а Бобан керував футбольним відділом "росонері"

Голова правління італійського клубу Гордон Сінгер вважає, що "Мілан" провалив поточний сезон. Тому звільнив Мальдіні та Бобана.

Екстренер "Мілана" Капелло не погоджується із таким рішення. Легендарний італійський тренер вважає, що Бобан із Мальдіні справлялися із покладеними на них обов'язками та заслуговують більшої поваги.

"Мене нудить від того, як клуб обійшовся з Бобаном і Мальдіні . Як директори вони показали себе такими ж чесними, якими були гравцями.

Я вчинив би так само, як Бобан(подав на клуб в суд - уточнення). Гідність понад усе", - сказав Капелло в інтерв'ю football-italia.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легендарного капітана "Мілана" не взяли в "Інтер"

Звонімір Бобан та Паулу Мальдіні грали в "Мілані" під керівництвом Фабіо Капелло в сезонах 1991-1996. У поточному сезоні "Мілан" займає 7 сходинку в Серії А.

Зараз ви читаєте новину «Капелло заступився за Мальдіні та Бобана, яких звільнили з "Мілану"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі