пʼятниця, 11 вересня 2009 16:14

Капелло заборонить гравцям збірної Англії бачитися з коханими

Капелло заборонить гравцям збірної Англії бачитися з коханими

Головний тренер збірної Англії Фабіо Капелло вирішив обмежити спілкування своїх підопічних з їх дружинами і подругами під час чемпіонату світу 2010 року. Для гравців будуть введені спеціальні "дні відвідин", в які вони зможуть зустрітися з жінками. Решту днів футболісти проведуть в ізоляції від близьких. Про це повідомляє Associated Press.

Зустрічатися з гравцями в будь-які дні, окрім "днів відвідин", буде заборонено не тільки дружинам і подругам, але і дітям, і друзям футболістів. За словами тренера, одного дня після кожного матчу буде достатньо для спілкування. "Ми приїдемо туди грати у футбол, а не відпочивати", - заявив Капелло.

Капелло відзначив, що ті дружини і подруги гравців, які не хочуть приїжджати в розпорядження збірної на один день, можуть залишитися вдома і зовсім не зустрічатися з футболістами.

Капелло вирішив обмежити спілкування гравців з близькими людьми, щоб не допустити ситуації, що мала місце на чемпіонаті світу 2006 року. Свен-Горан Ерікссон, який тоді очолював збірну Англії, дозволив дружинам і подругам гравців приїхати на турнір. В результаті деякі футболісти залишилися незадоволені зайвою увагою ЗМІ до особистого життя гравців. Зокрема, захисник Ріо Фердінанд назвав те, що трапилося на ЧС-2006 "цирком".

Збірна Англії достроково забезпечила собі участь в ЧС-2010. У восьми матчах відбірного турніру англійці здобули вісім перемог, причому п"ять з них - з крупним рахунком.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Капелло заборонить гравцям збірної Англії бачитися з коханими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі