вівторок, 13 травня 2008 14:50

Капелло вручив Фергюсону приз кращого тренера Прем"єр-ліги 2007/2008

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" сер Алекс Фергюсон визнаний тренером року в Англії. Цю нагороду він отримав за підсумками голосування, що проводиться LMA (Асоціацією тренерів прем"єр-ліги). Приз Фергюсону вручив наставник збірної Англії Фабіо Капелло.

Фергюсон очолює "Манчестер Юнайтед" вже 22 роки. Головного успіху він добився в 1999 році, коли його команда виграла чемпіонат і кубок Англії, а також Лігу чемпіонів.

У сезоні-2007/08 66-річний шотландський фахівець вдесяте в своїй кар"єрі (і 17-й раз в історії клубу) привів "Манчестер" до титулу чемпіона країни. Крім того, підопічні Фергюсона вийшли у фінал Ліги чемпіонів, в якому зіграють з "Челсі". Ця зустріч пройде 21 травня в Москві.

Зі слів Фергюсона, в грі з "Челсі" у "Манчестера" буде моральна перевага, оскільки "МЮ" щойно у впертій боротьбі з лондонським клубом завоював чемпіонський титул в Англії.

LMA також визначила кращих тренерів нижчих ліг. Так, в першому дивізіоні кращим визнано тренера "Вест Бромвіча" Тоні Маубрея, який вивів свою команду в прем"єр-лігу. У другому дивізіоні нагороду отримав тренер "Суонсі" Роберто Мартінес, в третій лізі почесного призу удостоєний наставник "Херефорда" Грем Тернер.

Lenta Ru
Зараз ви читаєте новину «Капелло вручив Фергюсону приз кращого тренера Прем"єр-ліги 2007/2008». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі