середа, 02 квітня 2008 17:57

Капелло потрапив під підозри слідчих італійської прокуратури

Адвокат головного тренера збірної Англії Фабіо Капелло виразив подив з приводу підозр слідчих італійської прокуратури, які вважають, що фахівець приховує від слідства інформацію в справі про нелегальну маніпуляцію контрактів футболістів агентством Gea World. Колишній наставник "Ювентуса" заявив, що не мав відношення до оформлення контрактів гравців, що викликало підозри у прокуратури.

- Нас здивувала заява прокурора. Капелло дав ясно зрозуміти, що не брав участь в укладенні контрактів з гравцями, маючи лише непряме уявлення про те, що відбувалося. Виступивши як свідок, він надав детальні свідчення в рамках інформації, що є у нього. Тому ми упевнені, що найближчим часом все встане на свої місця, - заявив представник Капелло.

За інформацією італійських джерел, на слуханнях в суді Капелло часто давав однотипні відповіді, чим викликав незадоволеність сторони звинувачення. Прокурор Лука Паламара, зокрема, заявив, що Капелло не може прикриватися фразою:

- Я не пам"ятаю.

"Сегодня"
Зараз ви читаєте новину «Капелло потрапив під підозри слідчих італійської прокуратури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі