четвер, 16 жовтня 2008 09:24

Капелло і Штанге про матч Білорусь-Англія

Наставник збірної Англії Фабіо Капелло залишився задоволеним перемогою підопічних над білорусами, виділивши гру британців в другому таймі.

"У першому таймі білоруси грали дуже добре, але в другій половині ми посилили тиск і отримали фантастичний результат у результаті", - заявив дон Фабіо.

"Уейн Руні - дуже важливий гравець для нас. Він забив два м"ячі, в чому йому істотно допомогла команда. Всі гравці досконало виконували мою установку на гру".

"10 хвилин в першому таймі Білорусь нас перегравала, використовуючи короткі паси. Глибше в півзахист частенько сідали Джеррард, Руні і Хескі - вони змінювалися. На другий же тайм я прийняв рішення закріпити позиції за окремими гравцями".

Німець Бернд Штанге не став критикувати своїх підопічних.

"Нормально грали лише до середини зустрічі, а потім хлопців надломив другий пропущений м"яч. Тоді як Фабіо Капелло однією рукою може діставати з мішка по 8 рівноцінних футболістів, ми боїмося кожної втрати", - сказав наставник команди Бернд Штанзі.

"У нас отримав травму Олександр Глєб, і це створило величезні проблеми в організації гри. Проте мені не в чому дорікнути підопічних - всі билися, старалися. Попереду ще багато матчів, і ми прагнутимемо по максимуму брати очки".

Football.ua

Зараз ви читаєте новину «Капелло і Штанге про матч Білорусь-Англія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі