середа, 26 грудня 2007 16:52

Канісарес може стати голкіпером лондонського "Челсі"

Канісарес може стати голкіпером лондонського "Челсі"
Лондонський "Челсі" в зимове трансферне вікно може придбати звільненого з "Валенсії" голкіпера Сантьяго Канісареса, 38 років.

Воротар, що потрапив в опалу при новому головному тренерові іспанського клубу Рональді Кумані, покликаний вирішити воротарську проблему "синіх" після травм двох основних голкіперів.

Петер Чех і Карло Кудічині майже синхронно отримали травми. Чеський голкіпер пошкодив ребра в недільному матчі проти "Блекберна", а італієць отримав ту ж травму на тренуванні. Коли вони повернуться на поле - точно невідомо.

У розпорядженні Аврама Гранта залишився тільки номінальний третій номер - португалець Іларіу і 17-річний дублер Ріс Тейлор. З іспанцем можливо буде підписаний контракт на недовгий термін. Аналогічна ситуація склалася в січні цього року, коли "Челсі" на короткий період часу "підстрахував" шведський воротар Магнус Хедман.

Канісарес - випускник футбольної академії "Реала". Після виступів за "Сельту" він провів чотири роки в рідній команді, а потім був проданий до "Валенсії". З 1998 року Сантьяго вірою і правдою служив "кажанам", але в кінці 2007 року Рональд Куман вирішив очистити команду від ветеранів, виставивши на трансфер не тільки Канісареса, але і Давида Альбельду, а також Мігеля Анхеля Ангуло. Президент клубу Хуан Солер і Куман порахували, що перші два футболісти-ветерани винні в провальному виступі "Валенсії" в нинішньому році, і в зимовий період дозаявок вони можуть підшукувати собі нові клуби. При цьому уболівальники,  які вважають Канісареса і Албельду кращими футболістами команди, украй негативно сприйняли це рішення.

У активі Канісареса 46 ігор за національну збірну, чотири титули чемпіона Іспанії, перемоги у Лізі чемпіонів, Кубку УЄФА і Олімпійських іграх 1992 року.

Джерело: "Євроспорт"
Зараз ви читаєте новину «Канісарес може стати голкіпером лондонського "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі