середа, 28 жовтня 2020 14:10

Кандидат на заміну Хандановичу – італійська преса розхвалила українського воротаря

Кандидат на заміну Хандановичу – італійська преса розхвалила українського воротаря
Анатолій Трубін лише в цьому сезоні почав грати в основі. Фото ФК "Шахтар"

Італійське видання La Gazzetta dello Sport у захваті від гри Анатолія Трубіна в поєдинку проти "Інтера". Газета позитивно оцінила гру молодого голкіпера "Шахтаря".

"Він бере всі удари. Фантастичний удар Лукаку зі штрафного – Трубін виходить за рамки своїх можливостей і переводить м'яч у поперечину. Йому лише 19 років, номінуємо його як кандидата на заміну Хандановичу", – пише GdS.

Італійське видання поставило Анатолію Трубіну найвищу оцінку в складі обох команд. Український кіпер отримав 7 балів. За ним йдуть Додо, Ромелу Лукаку та Ніколо Барелла – у всіх по 6,5.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" зурочив нас – уболівальники "Інтера"

"Шахтар" зіграв унічию в непростому матчі з "Інтером" (0:0). Після двох турів "гірники" лідирують у групі В з 4-ма очками, другою йде "Боруссія", третім – "Інтер", а замикає квартет "Реал". У наступному турі Ліги чемпіонів "Шахтар" зустрінеться з "Боруссією" Менхенгладбах.

Зараз ви читаєте новину «Кандидат на заміну Хандановичу – італійська преса розхвалила українського воротаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі