середа, 19 червня 2019 11:13

Канадський хокеїст згадав жахи життя в російській глибинці

Канадський хокеїст згадав жахи життя в російській глибинці
У молодості Гальярді намагався пробитися до складу володаря Кубка Стенлі "Сент-Луіса"

Канадсько-американський хокеїст Ті Джей Гальярді, який 2017-го виступав у КХЛ за "Нафтохімік" із Нижнєкамська, поділився враженнями від перебування в Росії.

Про це пише uainfo.org

"Нижньокамськ - це місто, про яке ніхто ніколи не чув. Одна з трьох найбільших дірок у КХЛ. Але там платили найбільше, були божевільні бонуси за перемоги і залікові бали. Виявилося, що це найбільша дупа світу, в якій я коли-небудь був. Все російською, тренер розмовляє російською, заняття теж російською. Відчуваєш себе зомбі", - сказав Гальярді.

Хокеїст також розповів, що клубні лікарі занесли йому інфекцію до стегна: "У місті жахлива лікарня, там як у 1940-х. Іду до генерального менеджера. Він каже:" Або проходь обстеження тут, або їдь до Москви, але за свій рахунок ". Я поїхав. Виявилося, що через укол мені занесли до стегна інфекцію. Довелося пройти курс антибіотиків".

Гальярді також розповів про "типового російського" власника клубу: "Власником клубу був власник заводу, який спонсорував нас. Він пару разів приходив до роздягальні перед матчами. Такий типовий росіянин, весь у чорному, із ним громили-охоронці. Він приходив і казав щось перед іграми. Я запитав одного разу: "Про що мова?". Мені сказали: "Сьогодні преміальні не 3 тисячі, а 15!". Таке було, коли ми грали з принциповими суперниками".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії жорстоко вбили дружину відомого хокеїста

Гальярді закінчив кар'єру 2018-го. Його останнім клубом було ризьке "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «Канадський хокеїст згадав жахи життя в російській глибинці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі