пʼятниця, 30 травня 2008 16:17

Кан захистив м"яч Євро-2008 від критики свого "друга" Леманна

Німецький воротар Олівер Кан, який завершив кар"єру після закінчення сезону-2007/08, назвав скарги основного голкіпера збірної Німеччини Йєнса Леманна на офіційний м"яч Євро-2008 безпідставними. За словами Кана, він багато раз грав м"ячем моделі Adidas Europass і не відмітив за ним ніяких недоліків.

Леманн поскаржився на м"яч Євро-2008 після товариської гри Німеччина - Білорусія (2:2). Воротар відзначив, що при дальніх ударах м"яч несподівано міняв напрям у польоті, а одного разу сам вислизнув у нього з рук. Один з голів Леманн пропустив саме після удару здалека.

Коментуючи вислови голкіпера збірній Німеччини, Олівер Кан заявив, що в другій половині сезону-2007/08 "Баварія" грала всі домашні матчі м"ячем Adidas Europass.

- Повинен сказати, що цей м"яч кращий, ніж всі попередні моделі, - підкреслив Кан.

Відносини між Леманном і Каном давно є напруженими. На чемпіонаті світу 2006 року основним воротарем збірної Німеччини був Леманн, і Кан неодноразово заявляв, що він був не згоден з вибором Юргена Клінсманна, який у той час займав посаду головного тренера німецької команди.

Що стосується офіційного м"яча Євро-2008, то раніше на його властивості скаржилися також воротарі збірної Італії Джанлуїджі Буффон і Марко Амелія.

"Newsland"
Зараз ви читаєте новину «Кан захистив м"яч Євро-2008 від критики свого "друга" Леманна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі