середа, 05 грудня 2007 09:22

Камачо: у Лісабоні "Шахтареві" просто пощастило

Першим на вчорашній післяматчевій прес-конференції з"явився тренер "Бенфіки" Хосе Антоніо Камачо. Він не приховував радості після перемоги над "Шахтарем".

– Дуже складно нам не було, ці труднощі ми очікували, і тому я дуже щасливий, що ми добилися перемоги. Хай у Лізі чемпіонів нам виступити цього сезону не вдасться, зате ми гратимемо в Кубку УЄФА. Признатися, я щиро цьому радий. Ми щодня працюємо заради того, щоб добиватися високих результатів. Я вважаю, що мої підопічні цілком здатні стати чемпіонами. Крім того, я упевнений, що зараз немає команди краще, ніж "Бенфіка". Ті результати, яких ми сьогодні досягли, – не межа наших можливостей. Найголовніше, ми здатні забивати голи.

– Синьйоре Камачо, на ваш погляд, сьогоднішній "Шахтар" відрізнявся від того, який обіграв "Бенфіку" в Лісабоні?

– Навряд чи. Тоді, в Лісабоні, "Шахтареві" просто пощастило, скориставшись контратакою, забити гол. А сьогоднішня гра була зовсім іншою. "Бенфіка" зуміла забити досить швидкий м"яч, який зіграв важливу, багато в чому вирішальну роль у результаті матчу.

shakhtar.com

Зараз ви читаєте новину «Камачо: у Лісабоні "Шахтареві" просто пощастило». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі