четвер, 04 жовтня 2007 09:29

Камачо: після поразки від "Шахтаря" Ліга чемпіонів для нас не закінчилась

Під час післяматчевої прес-конференції головного тренера португальської "Бенфіки" Хосе Антоніо Камачо виникли складнощі в перекладі з португальського. На превеликий жаль, представники українських ЗМІ мали можливість почути лише малу частку спілкування керівника команди, що програла, з журналістами.

- Пан Камачо, результат по грі?

- Ми не змогли забити гол в перші 30 хвилин гри. А щоб перемагати, потрібно забивати, такі закони футболу. У "Шахтаря" це вийшло.

- Вам сподобався футбол у виконанні ваших підопічних?

- Так, я задоволений грою своєї команди. Просто ми не змогли забити гол, тому немає результату.

- Пан Камачо, яке враження залишив "Шахтар"?

- Вважаю, що "Шахтар" дуже хороша команда, яка має підбір якісних виконавців. Донецький клуб демонструє достатньо технічний футбол. Але сьогоднішній матч не підводить межу під боротьбою в Лізі чемпіонів. Попереду ще є ігри. Давайте дочекаємося закінчення групового етапу.

- Що ви можете сказати про суддівство?

- Це не в моїй компетенції, не хотів би говорити на цю тему. Арбітр дав свисток після 90 хвилин гри, і це означало, що зустріч закінчена. На цьому все.

.

Зараз ви читаєте новину «Камачо: після поразки від "Шахтаря" Ліга чемпіонів для нас не закінчилась». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі