четвер, 26 липня 2007 13:23

Калу підсилить напад суперника "Чорноморця" в Кубку Інтертото

У проміжку між двома матчами Кубка Інтертото з одеським "Черноморцем" французький "Ланс" укріпив свою атаку відомим нападником Бонавентуром Калу, 29 років. Гравець збірної Кот-д"Івуара підписав з клубом трирічний контракт, інформує www.sport.com.ua.

Форвард володіє достатнім досвідом, для того, щоб підсилити "Ланс" в новому сезоні. Івуарієц пограв за такі команди, як "Фейеноорд", "Осер", причому під керівництвом нинішнього наставника "Ланса" Гі Ру, і ПСЖ.

У більшості сезонів Калу демонстрував хорошу результативність, забиваючи близько 10 м"ячів на рік. Лише останній сезон йому, як і його паризькій команді, не вдався – на рахунку Бонавентура тільки 2 голи в 27 матчах. Втім, за два роки в "Осері", які тоді тренував Гі Ру, Калу забив 19 голів в 63 матчах, так що, цілком можливо, що досвідчений наставник знов розбудить в ньому бомбардира.

Раніше Бонавентуром Калу цікавився іспанський "Бетіс". Севільській клуб був готовий заплатити ПСЖ за форварда
1,2 мільйона євро.

Проти "Чорноморця" Калу зіграти не зможе, оскільки не заявлений на матчі Кубка Інтертото.
Зараз ви читаєте новину «Калу підсилить напад суперника "Чорноморця" в Кубку Інтертото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі