понеділок, 07 травня 2007 11:39

Калитвинцеву наклали гіпс

О 16.30 за київським часом юнацька збірна України (U-17) зіграє заключний матч групи А зі збірною Франції. У двох попередніх зустрічах - з німцями та іспанцями - наші хлопці поступилися. Сьогодні ж вони спробують перемогти і залишитися у Бельгії щонайменше до 10 травня, коли гратимуть півфінали та матч за п"яте місце, повідомляє офіційний сайт ФФУ.

- Програвши обидві стартові зустрічі, ми поставили себе у скрутне становище, – говорить капітан української команди Кирило Петров. – Шкода, бо за грою, наприклад, потужним іспанцям ми довгий час не поступалися. Проте все це – вже в минулому. Головне зараз – перемогти Францію й потрапити у підсумку на чемпіонат світу.

У суботу травми зазнав головний тренер збірної України Юрій Калитвинцев, 39 років. Граючи з колегами у теніс-бол, він розірвав ахіллове сухожилля. Тепер за грою з французами він спостерігатиме з гіпсом на нозі.

Зараз ви читаєте новину «Калитвинцеву наклали гіпс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі