середа, 19 грудня 2007 14:17

Калініченко заперечує переговори з "Москвою"

Український півзахисник московського "Спартака" Максим Калініченко заперечує повідомлення ЗМІ про те, що найближчим часом він може поповнити лави ФК "Москва".

"Для мене це теж новина. Від вас вперше про це чую. Ні з Блохіним, ні з Білоусом, ні з ким би то не було іншим я на цю тему не спілкувався. Зараз всі мої думки присвячені реабілітації після травми", - заявив футболіст в інтерв"ю Чемпионат.ру

Як повідомлялося, в останньому матчі прем"єр-ліги проти "Динамо" хавбек червоно-білих отримав розрив хрестоподібних зв"язок і вибув з ладу на тривалий термін.

Калініченко прокоментував свій фізичний стан після травми: "Відновлення проходить за планом. Лікарі ніяких прогнозів з цього приводу не дають, але стверджують, що все йде нормально. Зазвичай після подібних травм люди повертаються на поле не раніше, ніж через чотири-шість місяців. Хочется вірити, что в моему випадку лікарняний буде якомога коротшим".



Зараз ви читаєте новину «Калініченко заперечує переговори з "Москвою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі