пʼятниця, 04 липня 2008 17:35

Калініченко хоче знайти зниклого футболіста через передачу "Жди меня"

Півзахисник московського "Спартака" Максим Калініченко розповів, що хоче знайти свого колишнього партнера по команді, вихованця луганського футболу Артема Безродного, що виступав у другій половині сезону-2004/05 в імішлінському клубі "МКТ-Араз" і зниклого за невідомих обставинах.

"Ох, знати б, де він! Хочу в передачу "Жди меня" звернутися. Не один я з Артемом дружив, дружини наші чудово спілкувалися. Якийсь час після того, як він залишив "Спартак" зідзвонювалися, але раптово все обірвалося. Останній раз Безродного бачили в Азербайджані".

"Хтось із спартаківських ветеранів розповідав, що Безродний писати не вмів? Писати він вмів, цьому в першому класі вчать. Але школу йому дійсно довелося закінчувати вже в Тарасівці. Мені жаль Артема , дані були божевільні. Навколо нього почали витися "друзі", а він хлопець добрий і чуйний. Якщо дружив — то дружив. Скільки ми не намагалися витягнути його з компанії — марно. Кивне головою — і пішов. Тільки чутки доходили, в якому ресторані його бачили" — розповів Калініченко в інтерв"ю газеті "Спорт-Експрес".

Відзначимо, що під час виступу в "МТК-Араз" Безродний страждав від пристрасті до алкогольних напоїв. Ходять розмови, що однією з причин погіршення відносин з клубом став випадок, коли футболіста разом з білорусом Борисом Карасьовим знайшли у нетверезому стані на імішлінському кладовищі. Безродний залишив "МКТ-Араз", з яким уклав угоду влітку 2005 року, заявивши, що повернеться, як тільки залагодить проблеми з армією.

Зараз ви читаєте новину «Калініченко хоче знайти зниклого футболіста через передачу "Жди меня"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі