Ексклюзиви
середа, 28 березня 2007 16:49

Кальдерон не хоче платити за Роналду 80 мільйонів євро

 

Президент мадридського "Реала" Рамон Кальдерон, 55 років, сказав, що клуб спробує придбати на наступний сезон захисника "Боруссії" (Дортмунд) Крістофа Метцельдера, півзахисників "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду та "Мілана" Кака, повідомляє Газета.Ру.

- Нам подобається Кріштіану Роналду, але він належить МЮ, тому вони першими вирішуватимуть питання про його продаж. У разі чого, ми будемо першими на черзі, хоча не хочемо платити за нього 80 мільйонів євро ($106,2 мільйона), – сказав Кальдерон.

Кальдерон сказав, що говорив про покупку Кака ще в час передвиборної компанії на пост президента "Реала": "Був би радий побачити Кака і Кріштіану Роналду в команді в наступному сезоні, але знаю, що це не буде так легко зробити".

З приводу Метцельдера президент відмітив, що якщо гравець вирішить перейти в "Реал" після закінчення свого контракту в німецькому клубі, то "Реал" підпише з ним трирічну угоду.

Кальдерон ще раз згадав, що нинішній тренер "Королівського клубу" Фабіо Капелло може не залишитися в команді після поточного сезону, але зміни відбудуться тільки після його закінчення. У той же самий час він відмів убік розмови, що клуб запропонував комусь з тренерів стати заміною Капелло вже зараз.

- У нас не було ніяких розмов з кимось і не буде до зміни ситуації. Звичайно, мені подобаються Бернд Шустер, Рафа Бенітес та Жозе Моурінью, оскільки вони великі тренери, пояснив президент "Реала".

Зараз ви читаєте новину «Кальдерон не хоче платити за Роналду 80 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути