вівторок, 01 квітня 2008 14:32

Каладзе побудує міні-містечко у Тбілісі

Каладзе побудує міні-містечко у Тбілісі

Захисник італійського футбольного клубу "Мілан" Каха Каладзе заснував у Грузії нову компанію "Кала Капітал", головою правління якої буде колишній прем"єр-міністр Грузії Зураб Ногаіделі. Членом правління компанії буде колишній міністр фінансів країни Алексій Алексішвілі, повідомляє грузинське видання Civil Georgia.

"Кала Капітал" працюватиме за трьома напрямами - у банківському секторі, енергетиці і нерухомості. У його плани входить, наприклад, будівництво міні-містечка в Тбілісі, де зведуть урядовий комплекс, житловий район, конференц-центры, п"ятизіркові готелі, офіси класу "А", комерційні і розважальні об"єкти. Реалізація цього проекту обійдеться компанії у півтора мільярди доларів.

У кінці січня 2008 року повідомлялося, що Каладзе відкрив у Грузії власний банк. Офіційна його презентація пройде лише влітку 2008 року, хоча кредитна організація вже отримала ліцензію на проведення операцій. Захисник "Мілана" назвав свій банк "Прогрес банком".

Каладзе в Грузії належать не тільки банківські організації, але також готель "Колхеті" в Аджарії та букмекерська контора в Тбілісі.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Каладзе побудує міні-містечко у Тбілісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі