вівторок, 14 серпня 2007 09:35

Каладзе насолоджувався останньою грою київського "Арсеналу"

У VIP-ложі стадіону "Динамо" на матчі "Арсенал" - "Закарпаття" побував захисник збірної Грузії та італійського "Мілана" Каха Каладзе.

"Каха зараз перебуває у відпустці, тому вирішив приїхати на декілька днів до Києва, - сказав в розмові з кореспондентом "Спорт-Експресу" партнер Каладзе по національній збірній Георгій Деметрадзе. - Природно, він не міг пропустити поєдинок, в якому по різну сторону барикад зійшлися два грузини, - Деметрадзе і Марцваладзе".

- Які враження у нього залишилися від матчу?

- Йому все дуже сподобалося! Як сам поєдинок, так і гра "Арсеналу". Я йому сказав: "Дивися, скільки потрібно забивати в одному матчі. Це тобі не "Мілан"!". Якщо серйозно, то ми з ним добре поспілкувалися, а зустрітися домовилися в Мілані: в суботу відвідаю друга у відповідь. Полечу до Італії після матчу проти "Ворскли", а вже звідти разом відправимося в табір національної збірної Грузії.


Зараз ви читаєте новину «Каладзе насолоджувався останньою грою київського "Арсеналу" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі