неділя, 15 лютого 2009 13:46

Кака спробує зіграти проти "Інтера"

Автор: sports.ru
  Кака
Кака
Керівник медичного штабу "Мілана" Жан-П"єр Мерсеман вважає, що півзахисник команди Кака зможе взяти участь в матчі 23-го туру чемпіонату Італії проти "Інтера", пише sports.ru

"Кака почуває себе набагато краще. Йому дуже допомогло лікування, він вже не відчуває болю при ходьбі", - сказав лікар.

"На тренуванні він спробує бігати, і тоді ми дізнаємося, чи зможе він взяти участь у дербі, хоча б в якості запасного. Ще занадто рано говорити про щось конкретне", - цитує Мерсемана AFP.

Нагадаємо, в матчі 23-го туру чемпіонату Італії проти "Реджини" (1:1) Кака травмував ступню. І саме він забив єдиний м"яч "Мілана" у цій зустрічі, реалізувавши пенальті на 67-ій хвилині, а незабаром після цього був замінений.

Довідка від "Wikipedia":

Кака (порт. Kakа, повне ім"я - Рікардо Ізексон дос Сантос Лейте, порт. Ricardo Izecson dos Santos Leite; народився 22 квітня 1982 року, Бразиліа) - бразильський футболіст, півзахисник. Прізвисько Кака (від Рікардо). Чемпіон світу 2002 року. З 2003 року грає за "Мілан". Гравець збірної Бразилії.

Ігровий номер у збірній Бразилії - 7, в "Мілані" - 22. Раніше в збірній Бразилії якийсь час грав під 8-м номером (зокрема на ЧС-2006) і під 10-м.

AFP, sports.ru, SA

Зараз ви читаєте новину «Кака спробує зіграти проти "Інтера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі