середа, 27 лютого 2008 10:18

Кака може повторити долю ван Бастена

У "Мілані" вважають, що кар"єра лідера клубу Кака знаходиться під загрозою. Причиною такої думки - нехитра тактика суперників "Россонері". Опоненти "Мілана" намагаються знешкоджувати і позбавити бразильця всіма доступними способами, у тому числі і не по правилах. В неділю кращий гравець миру-2007 не зміг дограти зустріч з "Палермо" через травму лівого коліна. Через неї ж Кака пропустить наступний матч свого клубу - проти "Катаньї".

У "Мілані", природно, стурбовані ситуацією, що склалася. Більше всього "Россонері" незадоволені не постійними фолами на Кака - хоча в цьому теж мало приводу для радості. У клубі вважають, що порушення правив на бразильцеві стають звичайною стратегією всіх суперників "червоно-чорних".

- Один і той же гравець ніколи двічі підряд не заробить фол на Кака, - мовиться в заяві, опублікованій на сайті "Мілана". - Порушники правил змінюють один одного по черзі, немов по заздалегідь розробленому плану. На жаль, судді не помічають цієї хитрості.

- Приблизно схожим чином закінчилася кар"єра Марко ван Бастена. Кака зараз знаходиться в тому ж положенні. Великий голландський форвард відіграв свій останній матч на вищому рівні в листопаді 1992 року у віці 28-і років. Травми обірвали його кар"єру. Таке не повинне повторитися з Кака, - пишуть на сайті "Россонері".

Наставник "Мілана" Карло Анчелотті, який свого часу грав разом з ван Бастеном, дещо по іншому відізвався про ситуацію з Кака:

- Бразилець відноситься до того типу гравців, що постійно привертають до себе увагу захисників. Проте я не думаю, що на нього розгорнене цілеспрямоване полювання. Рефері не зацікавлені в процвітанні грубості, тому я вважаю, що завжди можна присікти фоли. Якщо порівнювати з минулим, то мені здається, що зараз жорсткому єдиноборству приділяється більше уваги з боку суддів.

В понеділок Кака сказав в телеінтерв"ю наступне:

- Я не люблю розмовляти з арбітрами, але їм непогано б що-небудь зробити. На мені постійно фолят.

"Евроспорт"

Зараз ви читаєте новину «Кака може повторити долю ван Бастена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі