пʼятниця, 03 жовтня 2008 16:27

Кака читатиме Біблію разом з Папою Римським
6

Найкращий футболіст світу минулого року за версією ФІФА, гравець "Мілана" Кака, вже незабаром з"явиться перед італійськими телеглядачами в не зовсім звичній і абсолютно новій для себе іпостасі.

Півзахисник стане учасником телемарафону з читання Біблії, який на початку жовтня проведе італійський канал RAI.


Планують, що цей захід 5 жовтня відкриє Папа Римський Бенедикт XVI, який прочитає першу главу Книги Буття. Надалі впродовж доби уривки з Біблії в ефірі телеканалу зачитуватимуть не лише послідовники християнства, а й представники інших конфесій. Кожен з учасників телемарафону матиме у своєму розпорядженні від чотирьох до восьми хвилин.

Одним із 1500 гостей програми, до списку яких входять відомі політики, науковці, спортсмени та діячі мистецтва, стане Кака, про набожність якого відомо всім прихильникам футболу. Так, навіть свій титул найкращого гравця світу 26-річний бразилець присвятив церковній громаді "Відродження у Христі", до якої сам належить.

Окрім того, футбольним уболівальникам добре знайома манера Кака відзначати забиті голи: він завжди вказує пальцем на небо й піднімає футболку, під якою одягнута майка з написом "Я належу Ісусу".


Серед інших футболістів у телемарафоні візьме участь також захисник турінського "Ювентуса" Нікола Легроттальє.

champion
Зараз ви читаєте новину «Кака читатиме Біблію разом з Папою Римським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі