понеділок, 19 травня 2008 13:19

Кафу зіграв останній матч за "Мілан"

Бразильський ветеран Кафу вчора зіграв свій останній матч у складі "Мілана", та і взагалі останній поєдинок в італійському чемпіонаті.

Маркос Кафу перейшов до "Мілана" в 2003-му році з "Роми", і з тих пір провів у складі червоно-чорних п"ять років, відігравши за клуб більше ста зустрічей. Контракт бразильця з "россонері" закінчився, і він тепер повертається на батьківщину. Свій останній матч в Італії він зіграв вчора проти "Удінезе". Пішов ветеран на мажорній ноті - його команда виграла з рахунком 4:1, а сам він забив гол.

"Це дуже сумний момент для мене, так як я їду, і мені дуже не вистачатиме цієї команди, - зізнався чемпіон світу. - Я повертаюся додому, і зроблю собі відпустку на два-три місяці, після чого і вирішу - йти мені на пенсію чи продовжити кар"єру гравця".

"Я розмовляв з віце-президентом "Мілана" Адріано Галліані, і він сказав мені, що двері цього клубу завжди будуть відкриті для мене, якщо я захочу повернутися і працювати в його структурі", - повідомив Кафу.

"Абсолютно точно я ніколи не забуду це місце, тому що ті п"ять років, які я провів тут, були просто чудовими", - сказав насамкінець футболіст.

Football.ua

Зараз ви читаєте новину «Кафу зіграв останній матч за "Мілан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі