пʼятниця, 22 квітня 2011 18:20

Кадиров замовив "Ювентус" за 1 млн євро

Кадиров замовив "Ювентус" за 1 млн євро

Туринському "Ювентусу" запропонували мільйон євро за матч у Грозному проти місцевого "Терека", повідомляє інтернет-видання Bobsoccer.ru.

11 травня в Грозному відбудеться відкриття спорткомплексу імені Ахмата-Хаджі Кадирова, частиною якого є футбольний стадіон на 30 тисяч глядачів. У день відкриття на стадіоні пройде матч за участю "Тереку".

Як зазначає Bobsoccer.ru, "Ювентус" готовий прийняти пропозицію і зіграти в Грозному. Крім гонорару в мільйон євро приймаюча сторона сплатить всі витрати по перельоту італійської команди і її перебуванню в столиці Чечні.

Зазначимо, що 9 травня (за два дні до відкриття спорткомплексу в Грозному) "Ювентусу" належить провести матч чемпіонату Італії з "К'єво", а 15 травня - з "Пармою". В даний час туринці займають у чемпіонаті сьоме місце.

8 березня цього року в Грозному відбувся матч між збірними Чечні та Бразилії. Капітаном чеченської команди був Рамзан Кадиров, а за бразильців грали зірки минулих років (Ромаріо, Бебето, Дунга та інші). Гра проходила на стадіоні імені Султана Білімханова, де зараз свої домашні матчі грає "Терек".

Зараз ви читаєте новину «Кадиров замовив "Ювентус" за 1 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі